5 Aralık 2020 Cumartesi

ID2020

 Rabb ne demek bilir misin? Rabb efendidir. İhtiyaç karşılayan yani köle sahibidir. Din ise borç demektir. Tevhid ise Allah'tan başka bir ilah tanımaman, yalnız O'na itaat etmendir. Sana bu kavramları manipüle ederek öğreten o maaşlı din adamları bunlardan bir haberdir. Kendilerine karşı olan dinin kavramlarını zıtlaştırarak seni özgürlükten alıkoyup köleleştiriyorlar. Doğru kavramlarla düşündüğünde senin dinin yalnız Allah'a olan borcundur ve o borç da dünyada barışı ve huzuru sağlamaktır. Şimdi gelelim bizim köle sahiplerine. Bu insanların amaçları tanrı rolünü üstlenmek. Allah'ın yarattığını beğenmeyip kendi nefsinin üstünlük taslamasıyla yaratılanı değiştirme çabasına girmesi. Bu kibirle başta ekini değiştirerek GDOlu tarımı başlattı. Şimdi ise nesli değiştirmek için 666 numaralı patenti alınan id2020 adında bir çiple yarı robotik, kendisine itaatkar bir nesil oluşturmanın hayalinde. Burada şimdi ben zaten bütün verilerimi www.ya yani 666 sistemine paylaşıyorum, benim verilerimi ne yapacaklar diyorsan sana bir kaç örnek vereyim;

Öncelikle bu bir kimlik. Yani? Özgürlüğün önündeki en büyük engel sana verilen o sayılardır. Çünkü o sayılar seni asıl benliğinden koparan ve sana kısıtlamalar koyan bir prangadır. Sistemdeki numarana göre paranın değeri ve seyahat edebileceğin sınırlar genişleyip daralabilir.

İkinci olarak bu bir veri toplayıcısı. Yani seni senden daha iyi tanıyan bir big datanın seni daha kolay manipüle edebilmesinin imkanıdır. Nitekim geçtiğimiz Amerika seçimlerinde facebookun propogandasıyla sonuçlara müdahale etmekten yargılandığını biliyoruz.

Üçüncü olarak bu bir dijital bankacılık. Yani hali hazırdaki altın ve gümüş yerine karşılıksız basılan değersiz kağıtlarla insanları borçlandırarak oluşturduğunuz devasa kölelik sisteminize, kağıdı da kaldırarak daha kolay bir şekilde borçlandırılacağınızı(köleleştirileceğinizi) düşünün.

Dördüncüsü bu bir aşı. Yani genetiğinizi değiştirmek ve sizleri daha aciz, zayıf ve kendilerine karşı itaatkar hale dönüştürmenin biyolojik bir yolu. 

Konuyla ilgili muhtemelen yine sansüre uğrayacak bir video bırakıyorum. Silinmeden izleyin


Yerden Çıkan Canavar

11 Bundan sonra başka bir canavar gördüm. Yerden çıkan bu canavarın kuzu gibi iki boynuzu vardı, ama ejderha gibi ses çıkarıyordu. 
12 İlk canavarın bütün yetkisini onun adına kullanıyor, yeryüzünü ve orada yaşayanları ölümcül yarası iyileşen ilk canavara tapmaya zorluyordu. 
13 İnsanların gözü önünde, gökten yere ateş yağdıracak kadar büyük belirtiler gerçekleştiriyordu. 
14 İlk canavarın adına gerçekleştirmesine izin verilen belirtiler sayesinde, yeryüzünde yaşayanları saptırdı. Onlara kılıçla yaralanan, ama sağ kalan canavarın onuruna bir heykel yapmalarını buyurdu. 
15 Canavarın heykeline yaşam soluğu vermesi için kendisine güç verildi. Öyle ki, heykel konuşabilsin ve kendisine tapmayan herkesi öldürebilsin. 
16 Küçük büyük, zengin yoksul, özgür köle, herkesin sağ eline ya da alnına bir işaret vurduruyordu. 
17 Öyle ki, bu işareti, yani canavarın adını ya da adını simgeleyen sayıyı taşımayan ne bir şey satın alabilsin, ne de satabilsin.
18 Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı insanı simgeler. Sayısı 666’dır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder